VOORDELEN

Flexibiliteit
Het grootste voordeel van een freelance medewerker is flexibiliteit. Ik bied u de oplossing bij tijdelijke onderbezetting, ziekte of het verrichten van specialistische taken.

Ervaren & gespecialiseerd
U heeft te maken met een freelancer die zijn sporen, de afgelopen 11 jaar, heeft verdiend binnen de verschillende disciplines in de horeca en catering. Voornamelijk het opstarten van horecazaken begint een echte specialiteit te worden. Deze jarenlange ervaring wordt onder andere onderbouwd door 3 jaar Middelbare Hotelschool & diverse cursussen zoals Sociaal Hygiene, BHV, Basiskennis Boekhouden en SWEN 3.

Meer voordelen:

  • U bent niet verbonden aan een arbeidscontact
  • U betaalt alleen wanneer de freelancer aanwezig is; u betaald dus nooit te veel (geen risico’s, bijvoorbeeld in geval van ziekte)
  • Geen (loon)administratieve rompslomp
  • Geen aansprakelijkheid voor sociale lasten en (na-)loonheffingen
  • Uitsluitend facturering voor de werkelijk gewerkte uren
  • Facturatie achteraf middels een gespecificeerde factuur
  • Als u dit bedrag heeft overgemaakt, dan is de zaak afgehandeld
  • Gemotiveerd, mijn toekomst is afhankelijk van mijn eigen inzet, ik ben meedenkend,  resultaat-, kwaliteits- en klantgericht.